30+ Anoniem gedeelde geheimen die mensen niet in het echt durven op te biechten

We zullen het niet vertellen als jij het ook niet doet

Laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal geheimen. Zelfs de meest onschuldigen onder ons hebben wel eens een moment van schaamte of regelovertreding gehad waarvan ze niet willen dat iemand het weet. Sterker nog, schijnbaar engelachtige mensen hebben meestal de sappigste verhalen van allemaal! Wel, deze Twitter thread is een veilige ruimte voor internetgebruikers om hun geheimen te vertellen – en we delen ze met de wereld!

Een uitzondering op de regel

99,9% van de tijd is ontvoering een slechte zaak. Er zijn echter uitzonderingen op elke regel. In dit specifieke geval was kidnapping (snap je?) het juiste om te doen. We keuren illegaal gedrag op zich niet goed… maar we keuren de acties van de OP ook niet goed.

Een uitzondering op de regel

Eerlijk gezegd had deze hele puinhoop voorkomen kunnen worden als de buren de gouden regel van het nemen van een huisdier hadden gevolgd – als je er niet voor gaat zorgen, neem dan in plaats daarvan een Tamagotchi.

Kleine wraak

Dit is serieus kleinzielige wraak en we zijn het erover eens dat het geheim moet blijven. Natuurlijk kennen we alleen de informatie die hier wordt gegeven, maar ervan uitgaande dat deze jongen niets vreselijks heeft gedaan tijdens de breuk, is de OP de schurk van het verhaal.

Kleine wraak

Wat is er ooit gebeurd met mensen die het recht hebben om een relatie te beëindigen? Moet hij gestraft worden omdat hij niet bij haar wil zijn?! Houd dit voor altijd geheim, OP, want het zal moeilijk worden om een tweede date te scoren met iemand die deze dwaasheid kent.

Een solide plan

Wij denken dat de OP hier iets op het spoor is. Misschien gaan we deze praktijk zelfs wel voor onszelf toepassen. In het beste geval worden we gespaard tijdens de onvermijdelijke AI-overname. In het ergste geval zullen we onze basismanieren bijspijkeren.

Een solide plan

Hoe dan ook, we hebben genoeg horrorfilms over technologie gezien om te weten dat het altijd het beste is om onze slimme apparaten goed gezind te zijn en misschien zelfs een paar complimenten te geven – voor het geval dat.

De rechter

Het is vrij duidelijk dat in deze relatie de familiehond de jury, rechter en beul is. Waarom zou iedereen anders zo geobsedeerd zijn om hem aan hun kant te krijgen? Deze arme pup wil waarschijnlijk alleen maar wandelen en niet betrokken raken bij echtelijke drama’s!

De Rechter

Maar in alle ernst, het is waarschijnlijk het beste voor zowel de OP als zijn vrouw om te stoppen met deze praktijk. We snappen dat het onschuldig en grappig kan lijken, maar je partner uitschelden is geen goede gewoonte.

Ongelukken gebeuren

We snappen het, OP, ongelukken gebeuren, en dit lijkt eerlijk gezegd een prachtig ongeluk! Voor iedereen die zich zorgen maakt om de OP: hij zou niet door zijn gegaan met het huwelijk als hij dat echt niet wilde – en hij zou er zeker niet 10 jaar in zijn gebleven!

Ongelukken gebeuren

Soms hebben mensen een extra zetje nodig om te doen wat ze echt willen. Het lijkt erop dat de volgorde waarin de cadeaus werden geopend precies het duwtje was dat deze man nodig had.

Laat het begraven

Soms gebeurt er iets waarvoor geen mondelinge consensus of onderhandeling nodig is – iedereen weet gewoon wat hij moet doen. De OP en zijn schoonvader waren zich er allebei van bewust dat als ze deel wilden uitmaken van dezelfde familie, ze dit geheim mee hun graf in moesten nemen.

Laat het begraven

Je kunt er niet overheen komen, er kan geen tijd overheen gaan waardoor ze erom kunnen lachen, dit incident moet in het diepst van hun ziel worden geschoven.

Radio Buddies

We weten niet zeker waarom de OP het nodig vond om dit geheim te houden, want het is absoluut schattig! Het is helemaal geen schande om van je baby te houden en je dicht bij hem of haar te willen voelen. Wij vinden dit zelfs een fantastisch idee!

Radio Buddies

Het enige wat deze tweet betekent is dat de OP een positieve relatie heeft met hun pup. Wij twijfelen er niet aan dat deze hond net zoveel van zijn mens houdt!

Hij groeide op haar

Hoewel dit werkte, moeten we zeggen dat de premisse van het oorspronkelijke artikel een beetje verontrustend is. Ja’ zeggen tegen iedereen?! Wat als het een engerd is? Wat als ze getrouwd zijn? Wat als het Andrew Tate is?

Hij groeide op haar

De OP had duidelijk geluk en haar man was geen van deze dingen, maar het was nog steeds een risico. Dit laat zien hoe belangrijk het is om iemand een kans te geven. Zo niet, dan mis je misschien iets. Er moet toch een middenweg zijn tussen te selectief zijn en met iedereen willen daten?

Dingen in perspectief plaatsen

Deze OP weet wat echt belangrijk is in het leven en het lijkt erop dat hij een geweldige routine heeft om zichzelf te aarden en dingen in perspectief te plaatsen. Als je je voorstelt dat hij op een afstandje naar zijn kinderen kijkt, doet dat ons denken aan een beschermengel.

Dingen in perspectief plaatsen

Hij is ver genoeg weg om zijn kinderen onafhankelijk te laten zijn, maar wel in de buurt voor het geval hij nodig is. Over geweldig ouderschap gesproken! Is er een kans dat je een handleiding wilt schrijven, OP?

Kleine witte leugens

In de meeste gevallen is liegen niet de oplossing – vooral niet als het gaat om liegen tegen je partner. Het concept van de kleine witte leugentjes bestaat echter niet voor niets. En nee, ze zijn niet alleen een uitvlucht voor iemand die op heterdaad betrapt is.

Kleine witte leugens

Hoezeer we ook voor eerlijkheid en openheid in een relatie zijn, de OP heeft hier het juiste gedaan. Moeders hebben al genoeg schuldgevoelens, dus laat deze moeder tenminste denken dat ze er was voor de grote mijlpaal van haar kind. Geen kwaad, geen fout.

Een slecht idee rondom

We snappen dat de OP wat tijd voor zichzelf nodig heeft, maar als zijn partner achter deze leugen komt, zal de OP veel meer tijd voor zichzelf hebben dan hij ooit had gewild. Hé, OP – waarom leg je je partner niet gewoon uit dat je wat tijd voor jezelf nodig hebt?

Een slecht idee rondom

Misschien willen ze ook een ik-dag, maar kunnen ze die niet krijgen omdat jij egoïstisch een dag voor jezelf hebt genomen terwijl zij aan hun verplichtingen voldoen. Heb je daar ooit over nagedacht, OP?

Schadeloze wraak

Het gebeurt niet vaak dat iemand de perfecte wraak neemt, maar het lijkt erop dat het deze OP gelukt is. Hun kleinzielige complot veroorzaakt geen echte schade aan het tijdschrift, maar het zorgt er wel voor dat deze persoon zich een beetje beter voelt.

Schadeloze wraak

Dat is toch de beste manier om iemand terug te pakken? Het tijdschrift had tenslotte het recht om een werknemer te laten gaan, dus ze zouden niet echt gestraft moeten worden. Maar een beetje domme ruzie met hen is prima als dat is wat de OP’s boot drijft.

Doctor Cupid

Dit zou echt een tv-serie moeten worden – luister naar ons! Het zou Dokter Cupido heten en de slogan zou zijn, “Hij geneest gebroken botten… en gebroken harten!”. Als je ziet hoe goed romantische medische drama’s het doen op tv, vinden we dit eigenlijk best een goed idee.

Doctor Cupid

Of als iemand de komedieroute wil nemen, we missen nog steeds een stukje van onze ziel toen Scrubs uit de lucht ging. Geef ons royalty’s!

Dus… Vertel het ze

Is de OP echt zo’n baby dat hij de relatie van zijn vrouw met zijn vrienden gaat verpesten, in plaats van ze gewoon te vertellen dat hij tijd met zijn gezin wil doorbrengen? De OP zou blij en trots moeten zijn dat hij geliefden heeft waar hij bij wil zijn.

Dus… vertel het ze

In plaats daarvan verspreidt hij leugens over zijn partner. Als zijn vrienden ook maar een grammetje volwassener zijn dan deze jongen, zullen ze er geen probleem mee hebben dat hij af en toe een mannenavond overslaat voor gezinstijd.

Zusterliefde

In tegenstelling tot de meeste geheimen in deze Twitter thread, wordt deze geheim gehouden om onbaatzuchtige redenen. Het zou niet goed zijn als de zus zou weten dat ze per ongeluk het hart van haar broer of zus heeft gebroken.

Zusterliefde

Het zou ook niet goed zijn voor de zwager om te horen dat hij die verjaardagsuitnodiging al die jaren geleden verkeerd had begrepen. Hoeveel pijn het ook doet, de OP heeft gelijk om dit geheim te houden. Voor wat het waard is, OP – je hebt de bewondering van het internet aan je zijde.

Ze hebben het duidelijk niet gemist

Was het moreel verkeerd van de OP om het extra geld te houden? Zeker weten. Zouden de meeste andere mensen het hebben teruggegeven en een been hebben om op te staan voor deze lezing? Waarschijnlijk niet.

Ze hebben het duidelijk niet gemist

Het zou één ding zijn als deze persoon in dienst was van een kleine winkel, maar dat was duidelijk niet het geval. Aangezien het niemand leek op te vallen of het geld helemaal niet miste, nemen we aan dat dit bedrijf genoeg geld had.

Twee vogels met een steen

De OP lijkt zowel efficiënt als innovatief te zijn. Eerlijk gezegd zien we hier niets verkeerds. Wie weet? Misschien vindt de vrouw van deze persoon het wel leuk om de leiding te nemen als ze uit eten gaan! Misschien is dat haar bekentenis die ze ooit heeft getweet.

Twee vliegen in een klap

Zoals: “Ik laat mijn man de deur voor me open doen als we uitgaan. Het lijkt damesachtig, maar ik wil gewoon eerst het restaurant binnengaan.” Voor degenen die zeggen dat ridderlijkheid dood is… misschien moet je gewoon met een introvert iemand uitgaan?

Poets die geloften bij

Dit doet ons een beetje denken aan die Reddit threads waarin mensen proberen te begrijpen wie de eikel is in de situatie. Nou, hier is iedereen de eikel. De man van de OP moet zich eens bijschaven in het “wat van mij is, is van jou” gedeelte van het huwelijk.

Poets die geloften op

Ondertussen moet de OP leren communiceren met haar echtgenoot in plaats van lelijke wraakacties te voeren. Kortom, het lijkt erop dat dit een match is die ergens ver van de hemel is gemaakt.

4 Minuten en 35 Seconden

Dit is een van die momenten waarop het verlangen om niets te doen eigenlijk meer werk kost dan gewoon het voltooien van de taak. Waarom kijk je niet gewoon naar de video’s? Je zou wel eens heel leuke inhoud kunnen missen!

4 Minuten en 35 Seconden

Dat gezegd hebbende, dit doet echt niemand kwaad. Het is gewoon een domme, zij het onnodige life hack. Zorg er wel voor dat het iets is wat je vrienden grappig vinden, OP. Het laatste wat je nodig hebt is om te reageren met een lachende emoji op een video over een tragedie.

Frosted Flakes vs. Unfrosted Flakes

Er is echt niets om je slecht over te voelen, OP. Kinderen proeven het verschil tussen voedsel van hoge en lage kwaliteit niet zoals volwassenen dat doen. Natuurlijk spreken we in algemene zin, want sommige kinderen zijn gevoeliger dan andere.

Frosted Flakes vs. Unfrosted Flakes

De meeste kinderen zouden een vijfsterrenrestaurant echter niet echt op prijs stellen – ze geven waarschijnlijk de voorkeur aan McDonald’s. Maak je dus geen zorgen dat de kleintjes geen luxe cornflakes kunnen eten en houd de dure dingen voor jezelf.

Zij weten het

Sommige mensen vinden het moeilijk om hun liefde voor elkaar te uiten, en dat is niet erg. Het is duidelijk dat deze vriendengroep een communicatiestijl heeft gevonden die voor hen werkt, via deze What’s App groepen. We weten allemaal dat elkaar in de maling nemen vaak een manier is om affectie te tonen.

Ze weten het

Dus al die beledigende grappen in de groep zijn waarschijnlijk code voor “bedankt dat je er voor me bent” en “ik geef om je.” Maak je geen zorgen, OP, je hoeft je liefde voor je vrienden niet uit te spreken – ze weten het al.

De Grinch van verjaardagen

Kom op, OP, doe mee met de pret! Waarom niet nog een levensjaar vieren? Het is in ieder geval beter dan niet in staat zijn om die prestatie te vieren! Er is niets mis mee als die energie niet jouw vibe is, zolang je het maar niet voor iedereen verpest.

De Grinch van verjaardagen

We raden je echter aan om de maffe, over-the-top verjaardagen eens te proberen. Wie weet? Misschien vind je het wel geweldig en word je de grootste verjaardagshypeman van allemaal!

Fake it Till You Make It

We houden eigenlijk van deze, omdat het bewijst dat je echt alles kunt doen wat je wilt. Denk je dat je niet gekwalificeerd genoeg bent om naar die baan te solliciteren? Ben je ervan overtuigd dat er geen kans is dat de persoon die je leuk vindt je ook leuk vindt?

Fake it Till You Make It

Nou, de OP is het levende bewijs dat het de moeite waard is om de sprong te wagen. Misschien faal je, wat niet erg is, en leer je ervan. Of misschien overtref je alle verwachtingen – inclusief die van jezelf – door er gewoon voor te gaan.

Beste baas ooit

De muziekleraar heeft misschien niet zijn carrièredromen waargemaakt, maar het is niet allemaal slecht. Het is hem tenslotte gelukt om deze OP als baas te krijgen! Zoals we weten van succesverhalen uit het late leven zoals Sia (die haar eerste #1 single had op 41-jarige leeftijd) en Leonard Cohen (die “Hallelujah” uitbracht op 50-jarige leeftijd, 17 jaar na een mislukt album), is het nooit te laat.

Beste Baas Ooit

We hopen dat deze muziekleraar de beroemde artiest wordt waar hij van droomt. Maar tot die tijd heeft hij nu een goede baan.

Mama weet het het beste

Soms kan de kleinste herinnering aan de geliefde die iemand heeft verloren al het verschil maken. Misschien geeft het dragen van een van hun oude T-shirts, die eigenlijk al gewassen zouden moeten zijn, je een veilig gevoel.

Mama weet het het beste

Of ‘s ochtends hun favoriete koffie zetten, ook al vind je de smaak niet lekker, tovert een glimlach op je gezicht. Wat het ook is, doe wat je moet doen om je dicht bij die persoon te voelen – er is geen verkeerde manier.

Beschermengel

We willen het OP aanmoedigen om deze man te laten weten dat hij iemand inspireert met zijn dagelijkse loopje. We zeggen niet dat je iets overdreven of griezeligs moet doen, maar een simpele zwaai de volgende keer dat hij langs het raam jogt is prima.

Guardian Angel

Deze man zal zeker blij zijn om te weten dat hij een bewonderaar in de wereld heeft. Het zal de OP ook helpen met zijn beschermengeltaken, want de jogger zal weten dat hij hem moet erkennen als hij langsloopt.

What’s in a Name?

We zijn blij voor de OP dat hij probeert zijn leven om te gooien en opnieuw te beginnen. Zijn vrouw heeft echter het volste recht om te weten met wie ze getrouwd is. De tijd voor dit soort gesprekken zou zijn voordat je gaat trouwen – je weet wel, voordat het kiezen van een achternaam ook maar een kwestie was – maar het is nog altijd beter laat dan nooit.

What’s in a Name?

Vertel deze arme vrouw alles, OP. Hopelijk ziet ze dan hoe geweldig het is dat je veranderd bent in de gezagsgetrouwe man die ze van je kent.

Tijd pauzeren

Mensen hebben allerlei trucjes om de tijd te pauzeren. Soms is het effectief, zoals het nemen van een foto – ze kunnen teruggaan naar die herinnering door ernaar te kijken. Andere keren is het minder succesvol, zoals plastische chirurgie. Dit laat mensen er niet jonger uitzien, het laat ze er alleen maar onnatuurlijk uitzien.

Tijd pauzeren

Ervoor kiezen om een cadeau van een overleden dierbare niet te openen is een prachtige methode om de klok op pauze te zetten. Op deze manier kun je de opwinding hebben van het niet weten wat het cadeau is, zolang je het nodig hebt.

Beter laat dan nooit

Hoeveel kennis iemand heeft, zegt niets over hoe intelligent iemand van nature is. Veel mensen zijn slim maar hebben geen opleiding genoten, om verschillende redenen, maar dat maakt ze niet minder scherp.

Beter laat dan nooit

Aan de andere kant zijn er mensen die niet zo snugger zijn, maar die goed kunnen doen alsof omdat ze veel weten. Het is duidelijk dat de OP nooit de kans heeft gehad om te leren hoe ze hun schoenen moeten strikken. Dat is alles wat dit over hen zegt – dat ze het niet geleerd hebben, en niets meer.

Het is een Win, zeker weten

We gaan ervan uit dat de OP nieuw is in het lesgeven omdat een doorgewinterde professional zou weten dat je nooit op een scheet moet vertrouwen. Als je op een podium staat en in het openbaar spreekt, hou je je scheet in tot je klaar bent. We twijfelen er niet aan dat de OP dit nu maar al te goed weet.

Het is zeker een overwinning

En voor alle anderen, laat dit jullie les zijn. Velen van ons hebben vandaag iets nieuws geleerd. De OP moet wel een geweldige leraar zijn, want ze leren het zelfs ons!

Geef nooit op

We prijzen de OP voor het delen van hun verhaal met de wereld en we begrijpen waarom ze het in het geheim wilden doen. Aan de ene kant willen ze anderen die het moeilijk hebben hoop geven.

Geef nooit op

Aan de andere kant willen ze niet dat hun dochter op een dag deze tweet tegenkomt en het gevoel heeft dat ze haar ouders tot last is geweest. Wat de OP deed was echt de beste manier om hun inspirerende boodschap over te brengen, zonder de relatie met hun kind te beschadigen. Goed gedaan!

Prioriteiten

We kunnen meeleven met de OP, maar ze missen het om hun broer of zus te leren kennen! Natuurlijk zou het een enorme klap zijn om te beseffen dat iemand die nooit in het leven van je ouders is geweest plotseling de erfenis met jou mag delen.

Prioriteiten

Maar zou je niet een lang verloren familielid willen ontmoeten? Om nog maar te zwijgen over het feit dat dit de laatste wens was van de vader van de OP! Sorry, OP, maar je moet hier eerlijk over zijn – hoe begrijpelijk moeilijk dat ook is.

Lege nestjes

Als de kinderen van de OP volwassen zijn, dan heeft de OP zijn werk als ouder gedaan. Natuurlijk is het altijd fijn als vader of moeder hun kinderen steunt en ze toestaat weer thuis te komen wonen in tijden van nood, maar het is niet verplicht.

Empty Nesters

En de OP zegt niet dat hun kinderen niet terug kunnen komen, ze zeggen alleen dat ze dat zachtjes willen ontmoedigen – wat eerlijk is. Je zou zelfs kunnen argumenteren dat niet meer willen dat je volwassen kinderen bij je wonen, gewoon goed ouderschap is.

We zouden jou ook schoppen

Um, ok, laten we dit even op een rijtje zetten, OP – je bent een volwassene die ruzie zoekt met, en kleinzielige wraak neemt op… een kind. Ja, we kunnen zien waarom je je naam niet aan deze tweet wilt verbinden.

Wij zouden jou ook schoppen

We zijn het ermee eens dat de moeder iets had moeten doen, maar je woede moet op haar gericht zijn – niet op het kind. Hoe vervelend het ook is dat een kleuter je vlucht verstoort, jij bent de volwassene in de situatie, dus probeer je daarnaar te gedragen.

Koppel Doelen

Dit is absoluut schattig! Dit is niet alleen een echt koppel, maar het is nog gezonder omdat de vrouw technisch gezien niet vals speelt in de wedstrijd. Bovendien, net zoals zij haar denkkracht vergroot door elke dag Wordle te spelen, houdt de OP ook haar geest scherp.

Koppeldoelen

Deze toegewijde echtgenoot moet uitzoeken hoe hij een willekeurig woord kan toevoegen aan een ochtendgesprek van het type “hoe heb je geslapen?”. We kunnen niet beslissen wiens ochtendtaak uitdagender is!

Toegewijd aan de leugen

We hebben allemaal wel eens in deze situatie gezeten. We zitten gevangen in het moment, weten niet wat we moeten doen, raken in paniek en komen met een belachelijke leugen. Op dat moment kunnen we het opbiechten en leven met de schaamte, of we doen het nog eens dunnetjes over en houden ons voor altijd aan de leugen.

Vasthouden aan de leugen

Het lijkt erop dat de OP voor het laatste koos. We vragen ons af of iemand het verhaal van deze persoon echt geloofde – of misschien vonden ze gewoon dat als ze hun bed gemaakt hadden, ze er ook in moesten liggen.

Ricky Gervais zou het goedkeuren

Voor degenen die het niet weten, After Life is een fantastische Netflix show waarin de vrouw van Ricky Gervais’ personage overlijdt en hij achterblijft met de familiehond als gezelschap. Nu we allemaal de premisse van de show begrijpen, kunnen we stellen dat de verwarring van de vrouw van de OP begrijpelijk is.

Ricky Gervais zou het goedkeuren

Het is waarschijnlijk verstandig dat deze persoon meeging in de veronderstelling van zijn of haar echtgenoot. Het laatste wat je immers nodig hebt, is huilen bij het idee dat je je hond kwijtraakt, terwijl je tegelijkertijd ruzie maakt met je vrouw.

Niet zo onschuldig leuk

We kunnen zien waarom de OP zou denken dat dit gewoon onschuldig plezier is, maar mensen zoals deze zijn de reden dat we geen leuke dingen kunnen hebben. Er zijn altijd van die eikels die misbruik maken van de situatie en het voor iedereen verpesten.

Niet zo onschuldig plezier

Als elk getrouwd stel dit altijd zou doen, zouden restaurants echt verloofde tortelduifjes hun maaltijden niet gratis kunnen geven. Je hebt je aanzoek gehad, OP – betaal nu voor je maaltijd, net als iedereen, en laat een nieuw stel in de romantische schijnwerpers staan.

De onsterfelijke vis

Deze vrouw is of echt in de war over hoe de levenscyclus van vissen werkt, of ze weet dat haar kind liegt maar waardeert het sentiment. Hoe dan ook, we weten zeker dat ze dol is op haar, blijkbaar onsterfelijke, goudvis.

De onsterfelijke vis

Wat deze moeder betreft, ze heeft een visvriend voor het leven die al die jaren bij haar is geweest door dik en dun, in ziekte en gezondheid. En dat is precies het soort leugentje om bestwil dat het vertellen waard is!

Een omgekeerde Karen

We hebben een nieuwe term bedacht om aan te geven dat iemand eerst een Karen was, maar zich toen realiseerde dat hij het mis had. Het heet een omgekeerde Karen, of een Nerak. (Snap je? Het is Karen achterstevoren gespeld!)

Een omgekeerde Karen

Het is maar goed dat de OP niet de energie had om ruzie te maken met het bedrijf waar ze van kochten, anders hadden ze zich in een vervelende situatie bevonden. Maar het is wel grappig dat deze persoon na al die tijd dat hij er zo zout over was, zich realiseerde dat hij al die tijd al een Nerak was.

De ontvoerder van oma

We hebben veel vragen over deze. Waarom zou de OP denken dat het een goed idee is om een onnodige stop te maken terwijl hij zo’n belangrijke lading vervoert? Wie steelt er nou een doos vol as? En woont deze persoon eigenlijk in een film?

Grandma’s Kidnapper

Echt, dit script is in elke slapstickkomediefilm al een keer gedaan. Het is niet vermakelijk in fictie, dus deze man hoefde zeker geen levensechte versie van het vermiste as-cliché te maken.

Zaak gesloten

Een van de grootste mysteries uit onze kindertijd is eindelijk opgelost. Heeft iemand anders zich ook altijd afgevraagd wat er gebeurde met de munten die in fonteinen werden gegooid? We weten zeker dat onze ouders, die ons het geld gaven om weg te gooien, zich dat ook afvroegen!

Case Closed

Hoewel kinderen meestal denken dat het geld naar iets mystieks of wonderbaarlijks gaat, is de realiteit niet zo ver er vanaf. Deze munten betalen voor een rondje volwassen drank en, afhankelijk van het drankje van je keuze, kan dat ook behoorlijk magisch zijn.

Tomaat, Tomahto

Deze arme jongen dacht dat hij met een auto zou kunnen racen en in plaats daarvan stond hij in een jurk en met hakken op het podium! Natuurlijk is er niets mis met beide activiteiten, maar ze zijn niet echt uitwisselbaar.

Tomaat, Tomahto

Wat je ook van plan bent, je bent niet echt bereid om het te ruilen voor het andere. We zijn wel blij dat hij een goede houding had over het hele gebeuren. Wie weet? Misschien kan hij de eerste dragqueen dragracer worden!

Truman Syndroom

Het klinkt alsof deze persoon het Truman Syndroom heeft, wat een zeer reële psychologische aandoening is waarbij iemand gelooft dat zijn hele leven wordt gefilmd, zoals Jim Carrey’s personage ervaart in The Truman Show.

Truman Syndrome

Natuurlijk impliceert alleen al het feit dat deze persoon dit opbiecht dat hij zich ervan bewust is dat deze angst niet op de werkelijkheid gebaseerd is. We kunnen het ze echter niet kwalijk nemen, die film kan iemand zeker een tijdje in de war brengen! Laten we hopen dat ze niet snel Fight Club kijken.

De minste van twee kwaden

We zeggen het niet graag tegen de OP, maar we weten niet zeker of een man bun beter is dan een kale plek. We zijn het er waarschijnlijk allemaal wel over eens dat mensen niet bespot moeten worden voor aspecten van hun uiterlijk waar ze geen controle over hebben, en een kale plek zou zeker in die categorie passen.

Het minste van twee kwaden

Een man bun is echter het mikpunt van elke grap. Misschien is het eindelijk tijd om je haar los te laten, OP, en dat lapje wat frisse lucht te geven!

Savage

We hebben het gevoel dat we beledigd zouden moeten zijn door het gedrag van deze vrouw, maar eigenlijk hebben we er wel respect voor. Misschien komt het door de pure wreedheid, vooral omdat ze geen berouw toonde. Misschien is het het feit dat deze moeder wegkwam met haar misdaden.

Savage

Of misschien is het omdat ze inmiddels overleden is en het ongepast lijkt om slecht over de overledene te denken. We kunnen niet echt uitleggen waarom, maar we bewonderen de moeder van de OP en misschien zullen we ooit een bladzijde uit haar boek nemen.

Oh, ‘Emily’ wordt niet gespeld als ‘Emolee?’

.

Elke Starbucks-bestelling die we ooit hebben gedaan, begint nu duidelijk te worden. De reden van deze medewerker om namen verkeerd te spellen is eerlijk, maar wij moeten ook iets bekennen… Starbucks-klanten vinden het stiekem geweldig als hun namen verkeerd worden geschreven, omdat het hilarisch is.

Oh, ‘Emily’ is niet gespeld als ‘Emolee?’

Het geeft ons ook een excuus om een foto van onze belachelijk overpriced drankjes op social media te zetten. Het lijkt erop dat het spellen van ‘Jennifer’ als ‘Jenyfurr’ eigenlijk een win-win situatie is voor iedereen.

Off-Limits

Iedereen die een pelsbaby heeft – of een mensenbaby – kan dit dilemma begrijpen. Het resultaat is altijd hetzelfde – je eindigt met een heel deel van het huis dat te mooi is om te gebruiken. Sommige mensen hebben servies dat voor altijd in de kast blijft staan omdat er nooit een waardige gast was.

Off-Limits

Anderen hebben een hele rij van hun kast gevuld met ongedragen kleding omdat geen enkel evenement chic genoeg was. Deze persoon heeft een heel bed dat ongebruikt blijft en als wij hen waren, zouden we waarschijnlijk hetzelfde doen.

This Dude Has No Chill

We begrijpen dat de OP geen last zou moeten hebben van onbeleefde klanten op het werk, maar spelen met de tabbladen van mensen is een grote no-no. Dit soort gedrag kan ertoe leiden dat klanten het financieel moeilijk krijgen als ze met een budget uit eten gaan.

This Dude Has No Chill

Of het kan resulteren in gebroken vriendschappen als mensen ruzie maken over wie zijn deel niet heeft betaald. We zijn er helemaal voor om onhebbelijke eters uit te schelden, maar we geloven er niet in om met hun geld te knoeien.

Het geheim van weelderige lokken

.

Gezien hoeveel deze man van zijn hondenshampoo lijkt te houden, zouden we zeggen dat het geen kwaad kan om de charade vol te houden. Het is tenslotte moeilijk om een kerel enthousiast te krijgen over haarproducten! Dus waarom iets goeds verpesten?

Het geheim van weelderige lokken

Zolang man en hond gezond en gelukkig zijn, kan dit leugentje om bestwil geen kwaad. Hoewel we ons wel afvragen of hij ooit zal merken dat hij en zijn pup verdacht veel op elkaar lijken.

Hij zal nooit vergeten

We zijn blij dat deze man zo vleiend was, maar het is echt triest dat hij zich 10 jaar later nog steeds een compliment over zijn koffiemok herinnert. Nou, hij kan zijn missie als volbracht beschouwen, want deze post heeft ons ervan overtuigd om mannen meer complimenten te geven.

Hij zal het nooit vergeten

Waarom zouden vrouwen immers al het plezier hebben? Laten we het normaal maken om mannen ook wat vleierij te geven. Maar, jongens, als we dat gaan doen, moet je begrijpen dat het gewoon een oprecht compliment is en geen geflirt!

Beter veilig dan spijt

We kunnen ons niet echt vinden in de redenering hierachter, maar het is zeker een goede gewoonte. We raden aan om een extra paar essentiële schoenen mee te nemen op reis, voor het geval dat.

Beter Safe Than Sorry

Je weet nooit of je vlucht een dag vertraging heeft, of je koffie op je outfit morst, of dat je zomaar in een rivier valt. Het punt is, het leven is onvoorspelbaar, dus het is altijd goed om wat frisse kleren bij de hand te hebben.

Het ligt zeker niet alleen aan jou

Gezien waar leraren dagelijks mee te maken hebben, is deze OP absoluut niet de enige die ‘s ochtends iets extra’s in de koffie nodig heeft. Zolang het hun vermogen om hun dag te vervolgen niet in de weg staat, waarom zouden we de chaos dan niet wat makkelijker maken?

Het ligt zeker niet alleen aan jou

Totdat leraren beter betaald en goed behandeld worden, is het minste wat we kunnen doen de andere kant opkijken als we ze wat extra drinken in hun thermosfles zien doen.

Beginnersfout

Laat dit een les zijn voor ons allemaal – insinueer nooit dat je kunt zien dat een vrouw zwanger is. We zullen zelfs iedereen helpen en elk mogelijk scenario doornemen en je het oordeel geven of je wel of niet naar een zwangerschap kunt informeren.

Beginnersfout

Is haar buik groter geworden? Vraag niet of ze zwanger is. Heeft ze aangekondigd dat ze een baby krijgt? Neem niet aan dat zij degene is die het draagt. Is ze letterlijk aan het bevallen, recht voor je neus? Misschien kun je impliceren dat je merkt dat ze zwanger is. Heel misschien.

Technische moeilijkheden

Sommige mensen zijn bang dat technologie bewust zal worden en de wereld zal overnemen. Anderen beweren dat er geen reden is om bang te zijn voor een AI-opstand omdat mensen erg goed zijn in het gebruiken van technologie om zichzelf te vernietigen.

Technische moeilijkheden

Nou, het lijkt erop dat deze man een goed bewijs is van het ‘we zijn onze eigen ergste vijand’-argument. Als het nodig is om oorlog te voeren met robots, laten we dan als samenleving afspreken om deze kerel uit de controlekamer te houden.

Revenge Is Best Served Smelly

We moeten zeggen dat we een beetje in de war zijn over hoe deze man niet doorhad dat er iets mis was met zijn aftershave. Misschien dacht hij dat het een beetje funky moest zijn, net als high-end mode, en was hij gewoon niet geraffineerd genoeg om het te snappen.

Revenge Is Best Served Smelly

Dat gezegd hebbende, het maakt niet uit hoe duur een product is of welke merknaam er op het etiket staat, als het ruikt naar menselijke uitwerpselen, moet je het niet gebruiken. Deze man heeft duidelijk een gebrek aan inzicht – zowel in hygiëne als in relaties.

Waar voor je geld krijgen

Nou, dat is zeker een manier om met ontrouw om te gaan! Normaal gesproken zijn we tegen stelen, maar we denken dat dit technisch gezien geen diefstal is als de twee getrouwd waren. Het gezegde luidt immers: ‘Wat van mij is, is van jou en wat van jou is, is van mij.

Je geld verdienen

Zijn er volwassener manieren om met de situatie om te gaan? Zeker. Zou een van die methoden net zo bevredigend zijn gebleken (zowel fysiek als emotioneel)? We betwijfelen het. We zijn er vrij zeker van dat deze man twee keer nadenkt voordat hij weer vreemdgaat.

My Little Pony’s Guardian Angel

Dit is helemaal niet dom en de OP zou zich niet het minste beetje moeten schamen. Integendeel, deze bekentenis is ontzettend lief en wij vinden dat deze ouder door moet gaan met het verdienen van My Little Pony-munten zolang het hen helpt om zich verbonden te voelen met hun overleden dochter.

My Little Pony’s Guardian Angel

Er is geen goede of verkeerde manier om te rouwen of om een geliefde te herinneren. Blijf doorgaan, OP, zorg ervoor dat het My Little Pony-account bloeit!

30+ Grappige Dingen Die Mensen Iemand Hoorden Zeggen In Hun Slaap

Slaapverhalen

Als je in slaap valt, is dit het moment voor je lichaam om uit te rusten en op te laden. Toch kruipt niet iedereen in bed om een stille, onbeweeglijke klomp te worden tot de wekker hen ‘s ochtends wekt. Zoals veel mensen hadden deze snoozers allemaal de gewoonte om te praten in hun slaap – en hun vrienden, partners en familieleden moesten gewoon delen wat ze hoorden.

Schattige kabouters

Je hebt vast wel eens een sprookje of twee gehoord met een kobold erin. Dus het concept dat ze in een droom leven is niet ver weg, toch?

Schattige kabouters

Deze man droomde deze nacht duidelijk over de kleine jongens en zijn vrouw kreeg het commentaar te horen terwijl hij sliep. Hij raadde haar aan om de kabouters niet te vertrouwen, daar zijn ze te stiekem voor. Maar hij kon ze ook niet zomaar vies laten rondrennen.

Dat hoef niet!

.

Dromen zijn wild en de dingen die je bedenkt in je slaap slaan vaak nergens op. Dat geldt nog meer voor de dromen van peuters.

Dat hoeft niet!

Deze peuter had een angstaanjagende nachtmerrie. Het goede nieuws is dat je in het echte leven echt niet in een kip hoeft te veranderen. We hopen dat iemand haar gerustgesteld heeft dat ze veilig was om niet in een kip veranderd te worden.

Oh, is dat alles?

Er zijn van die dingen waar je van schrikt als ze midden in de nacht plotseling gebeuren, zelfs als je eraan gewend bent dat je partner in zijn slaap praat.

Oh, is dat alles?

Hoe gewend je ook bent aan iemand die in zijn slaap praat, iemand die in je gezicht brult zou je waarschijnlijk bang maken. De man van deze OP liet zichzelf zelfs wakker schrikken door dit te doen. De uitleg die hij gaf was zo belachelijk dat ze alleen maar konden lachen om de hele situatie.

Paranormale activiteit

Als je de film Paranormal Activity hebt gezien, herinner je je waarschijnlijk de hoofdpersoon die boven haar man uittorent en alleen maar staart… urenlang. Deze persoon had een soortgelijke ervaring met zijn partner.

Paranormale activiteit

In plaats van te praten in hun slaap, was het een ongelooflijk zenuwslopende stilte in combinatie met een open blik die Mark een beetje nerveus maakte. Wij zouden hier waarschijnlijk ook een beetje van schrikken. Een woordeloze blik is veel enger dan alle grappige dingen die we tot nu toe hebben gehoord.

Bel een priester

Als je een horrorfilm met geesten of demonen aanzet, zie je waarschijnlijk een scène van een kind dat een beetje te vreemd doet met zijn “denkbeeldige vrienden”. We kunnen ons alleen maar voorstellen dat je in het echte leven wakker wordt met zo’n scène.

Bel een priester

Hoewel de partner van de OP een beetje oud is om denkbeeldige vrienden te hebben, willen we waarschijnlijk geloven dat dat gewoon was tegen wie hij praatte toen hij zoiets engs zei. Misschien is het het beste om het gewoon weg te lachen, toch?

Je leren kennen

Als je voor het eerst bij iemand blijft slapen, weet je waarschijnlijk nog niet wat zijn slaapgewoonten zijn. Vaak staat “Praat je in je slaap?” niet op de vragenlijst van de eerste date. Dus misschien leer je iets nieuws als je blijft slapen.

Je leren kennen

Je kunt bijvoorbeeld te weten komen dat je nieuwe partner echt ziek is van al dat brood – althans in zijn dromen. Wat nog grappiger is, is het feit dat haar partner zich volgens Jenna niet kan herinneren dat dit is gebeurd!

Iemand heeft grote plannen

Vaak meen je de dingen die je zegt als je slaapt niet echt. Het is niet ongewoon om iemand te horen praten in zijn slaap en wat hij zegt slaat nergens op. Deze persoon betrapte zichzelf met behulp van een recorder.

Iemand heeft grote plannen

Het lijkt erop dat er een paar dingen waren om uit te kiezen als het ging om deze opname die slaap ving, maar zoiets complex moest gewoon gedeeld worden. We moeten zeggen dat dit een behoorlijk gruwelijk plan is.

Dat verklaart niets!

.

Je hebt niet alleen leuke en creatieve dromen in je slaap. Sommige dromen vragen om onmiddellijke actie als je wilt ontsnappen aan het gevaar dat je die nacht in je hoofd hebt verzonnen.

Dat verklaart niets!

Als je bijvoorbeeld geconfronteerd wordt met een draak in je slaap, heb je misschien niet de aardigste woorden voor hem. Deze vrouw had helemaal geen tijd voor woorden. Ze kwam meteen in actie om de draak te verslaan. Het enige probleem was dat ze haar aanval eigenlijk richtte op deze persoon… die geen draak is.

Heb je honger?

.

Met honger naar bed gaan is een van die dingen die niet echt comfortabel zijn. Om nog maar te zwijgen over het feit dat je ook in je dromen honger kunt houden, dus je krijgt niet eens een pauze!

Heb je honger?

Hoe onschuldig een vraag als “Is er een buffet? – ook is, het gaat eigenlijk allemaal om de bezorging. De vraag zelf is niet eng, maar als je wakker zou worden van je partner die om twee uur ‘s nachts plotseling deze vraag schreeuwt, zou jij waarschijnlijk ook uit je vel springen.

Neem de tijd om te doneren

Financiering voor de kunsten is belangrijk. Ze kunnen immers een echte impact hebben op niet alleen studenten en acteurs, maar op iedereen, jong of oud.

Neem de tijd om te doneren

De vrouw van deze persoon was erg bezorgd toen ze haar man om hulp hoorde roepen in zijn slaap. De volgende zin maakte het echter eerder komisch dan eng. We weten in ieder geval dat hij veel geeft om de financiering van het plaatselijke theater.

Zo klein

Als je laat naar bed gaat, heb je misschien de kans om te zien wat je partner doet in zijn slaap. Toen de OP in bed kroop, hadden ze hun partner bijna wakker kunnen maken met een rondje hard gelach.

Zo klein

We denken dat hun partner gelijk heeft – muizen hebben kleine handen. We vragen ons af of het door het gepiep kwam of dat ze al aan het dromen waren over muizen en hun kleine handjes.

Laat iemand hem helpen

Als je slaapwandelt en door het huis dwaalt, doe je soms hele rare dingen. Ze zijn niet schadelijk, ze zijn alleen erg verwarrend.

Laat iemand hem helpen

Deze vrouw was meer dan een beetje in de war toen ze haar man de jaloezieën zag openen en sluiten. Dus vroeg ze natuurlijk wat hij precies aan het doen was. Wat bleek, hij had niet echt een antwoord – en had zeker geen idee waarom deze zinloze taak aan hem was toevertrouwd!

Deelnemen aan de pret

Als je iets vaak genoeg doet, kun je het in principe in je slaap doen. Deze man had het zo druk als ober dat hij deze uitdrukking letterlijk kon gebruiken.

Deelnemen aan de pret

Deze Twitter-gebruiker was er zo aan gewend geraakt dat ze dacht: ik doe mee. In plaats van alleen maar te luisteren naar haar vriend die bestellingen opneemt, gooide ze ook een paar klachten van klanten in de mix. Het lijkt erop dat hij goed met de verrassing omging voor zijn bewusteloosheid.

Oké, auw

Er zijn dingen die je gevoel van eigenwaarde echt kunnen versterken, zoals een verandering in uiterlijk of een grote prestatie. Maar er zijn ook dingen die je gevoel van eigenwaarde net zo goed kunnen beschadigen.

Oké, auw

Het is niet acceptabel als je partner je gevoel van eigenwaarde afkraakt. Maar we zouden deze man een kans moeten geven, aangezien hij volledig en totaal sliep toen hij het deed. Toch duurt het wel even voordat je er echt overheen bent.

Oh, denk je dat?

.

Soms deel je iets heel nieuws als je begint te praten in je slaap. We hebben al een plan gehoord om het personeel van de Aldi te vervangen door dinosaurussen!

Oh, denk je dat?

Hoewel deze vriendin dolgraag iets met haar partner wilde delen, had ze niet echt iets nieuws te zeggen. In plaats daarvan wilde ze hem gewoon wakker maken om hem te laten weten dat het tijd was om te gaan slapen… nu meteen. Ja, daar werkte hij aan.

Er komt iemand

Soms vinden je interesses hun weg naar je dromen. We vragen ons af of deze persoon überhaupt geïnteresseerd was in cricket of dat hij het gewoon oppikte in zijn slaap. Maar dat was niet het enige waar hij zich zorgen over maakte.

Er komt iemand

Het leek alsof hij haast had om ervoor te zorgen dat er genoeg beschuit overbleef voor iedereen. We zijn het eens met Judith – het zou moeilijk zijn om te slapen na het horen dat het “te laat” is en dat “ze nu voor je komen…”.

Dat is een krachtige wasmachine

Als je geen schone kleren meer hebt, heb je geen andere keuze dan een lading of vijf in de wasmachine te gooien en de was van je to-do lijst van die dag te schrappen.

Dat is een krachtige wasmachine

De vriend van deze persoon had echter een nieuw idee om die wasmachine te gebruiken. Dat is het probleem! We hebben al die tijd onze kleren gewassen, terwijl we eigenlijk de machine hadden moeten gebruiken om al onze wensen uit te laten komen.

Schat, wat betekent dat?

.

Soms, als je met je partner in bed ligt, kun je schrikken en in de war raken door de dingen die ze zeggen of doen in hun slaap. Er zijn een paar dingen die je partner kan zeggen die je echt kunnen verrassen.

Schat, wat betekent dat?

Hier moet je echt even de tijd voor nemen om erachter te komen wat het betekent en zelfs dan zou je het waarschijnlijk opgeven en het afschrijven als slaperig gemompel. We weten zeker dat de kat ook een beetje verbaasd was!

Nee dat is het niet

Van sommige dingen zou je wakker worden. Een lichaamsdeel dat uit zichzelf beweegt is zo zeldzaam dat je er natuurlijk van schrikt. Deze persoon was zo verbaasd dat hij aannam dat hij droomde.

Nee dat is het niet

Toen ze weer in slaap probeerden te vallen, voelden ze het weer. Toen merkten ze dat hun vrouw hun eten omhoog hield en in de lucht cirkelde. Haar overtuiging dat het een arm was, verklaarde ook niets.

Hij heeft veel aan zijn hoofd

Er zijn een aantal dingen die je in je slaap kunt doen waarvan je partner zich afvraagt waar je precies over droomt.

Hij heeft veel aan zijn hoofd

Deze persoon heeft veel gehoord van zijn ex-partner in zijn slaap en ze hebben een paar van hun favorieten voor ons verzameld. Hoewel we blij zijn dat hij deze persoon wilde beschermen tegen een griezelige man, is het zonder die realiteit gewoon griezelig in het algemeen.

Wat gebeurde er?

.

Als iemand veel droomt, doet hij misschien wel meer dan alleen maar met je kletsen of wat onzin mompelen. Deze man was ook in beweging. Dit leidde er natuurlijk toe dat Dorothy hem een paar keer wakker moest maken om hem te laten stoppen.

Wat gebeurde er?

Niemand wil geschopt worden in zijn slaap – dus de meeste mensen zouden hun partner wakker maken na zoiets. Deze jongen was nog suf en vroeg zich af waarom de OP hem wakker moest maken voordat hij zag hoe het spel eindigde.

Veroorzaakt wat paniek

Van sommige dingen schrikt elke ouder. Zelfs als je weet dat je kind in zijn slaap praat, zou een bloedstollende schreeuw je zeker naar zijn kamer doen rennen.

Veroorzaakt wat paniek

Dat is precies wat deze ouder meemaakte toen ze naar de slaapkamer sprintte om te kijken wat er aan de hand was. Het bleek dat het probleem meer leek op iets uit een Disneyfilm dan op een echt noodgeval, maar dit kind nam het wel heel serieus.

Ik denk het niet

Sommige momenten van de dag zijn bedoeld om te ontspannen. Als je ‘s avonds in bed ligt te lezen en je man ligt gelukkig naast je te slapen, verwacht je niets onverwachts.

Ik denk het niet

Het leek er echter op dat deze echtgenoot een actieve dromer is. Zijn plotselinge zachte kneepje was genoeg om deze persoon aan het lachen te maken, maar het was het commentaar erna dat dit echt een moment van komisch goud maakte.

Een ruw ontwaken

Als je in vliegtuigen hebt gevlogen als onderdeel van je beroep, is het logisch dat je erover droomt, zelfs als je al lang met pensioen bent.

Een ruw ontwaken

Het is hetzelfde idee als dat je de afgelopen weken niet naar school hoeft te zijn geweest om de gevreesde droom van een vergeten kluiscombinatie te hebben. Maar als je de combinatie van een kastje vergeet, kun je wel nablijven. Als je als piloot een nare droom hebt, moet iedereen evacueren.

Vermoeide partners

Als je elke nacht met een actieve dromer slaapt, kun je merken dat de vreemde en grappige dingen die voortdurend gebeuren je meer wakker houden dan je zou verwachten.

Vermoeide partners

We kunnen ons alleen maar voorstellen hoe moe je zou zijn als je zoveel verhalen had over wilde nachtelijke avonturen. Deze OP was uit bed geduwd, gevangen in een dekbed en adverteerde met een geweldige deal voor kantoorbenodigdheden nadat hun partner in slaap was gevallen.

Dit mag je niet missen

Het laatste wat je wilt weten als je ‘s ochtends wakker wordt, is dat je een paar uur eerder wakker had moeten zijn.

Dit mag je niet missen

Te laat komen is niet leuk, maar midden in de nacht denken dat je te laat bent kan je nachtrust behoorlijk verstoren. De paniek achter deze wake-up call was het missen van alle broodsoorten die ze zouden kunnen proberen tijdens de vergadering waar ze te laat voor waren. We vragen ons af hoeveel broodsoorten hij kon opnoemen terwijl hij volledig sliep.

We hebben hier wat instructies nodig

Zoals we hebben gezien, zijn de dingen die mensen in hun slaap zeggen niet altijd logisch. Met andere woorden, in een situatie als deze krijg je misschien geen antwoord op je vervolgvragen.

We hebben hier wat instructies nodig

Toen deze persoon door haar slapende echtgenoot werd aangespoord om “de burritoval te zetten”, was ze waarschijnlijk nog meer in de war dan jij nu bent terwijl je dit leest. Tot op de dag van vandaag zouden ze allebei willen weten wat hij vroeg.

Hij wil gewoon post bezorgen

Sommige beroepen zijn moeilijk fout te noemen. De postbodes die je post brengen doen gewoon iets nuttigs om de boel draaiende te houden.

Hij wil gewoon post bezorgen

Niet veel mensen hebben een probleem met de postbode. We vragen ons af of deze man in het echte leven een bepaald probleem heeft met zijn plaatselijke postbode – of dat de postbode toevallig de slechterik is in zijn droom.

Waar is hij?!

.

Vaak weet je wat er in je slaapkamer staat als je gaat slapen en vaak is dat ook zo als je wakker wordt. Anders heb je misschien wat vragen. Er zijn dingen die je weg zou vegen.

Waar is hij?!

Als je partner bijvoorbeeld mompelt over aardappels strijken, kun je het gewoon weglachen en gaan slapen. Als hij of zij bleef volhouden dat Thomas de Stoomlocomotief in je kamer was, zelfs als kinderspeelgoed, zou je waarschijnlijk wat meer schrikken.

Ergens middenin!

.

Sommige dingen zijn gewoon frustrerend, ongeacht wanneer of hoe je ze doet. Heb je ooit geprobeerd een IKEA-meubel in elkaar te zetten zonder je geduld te verliezen?

Ergens middenin!

Door een frustratieschreeuw van de broer van de OP vroeg deze persoon zich af wat er aan de hand was. Het bleek dat hij zelf met een meubelcrisis te maken had. Misschien is het tijd om gewoon weer te gaan slapen.

Middernachthapjes

Luister, we hebben allemaal wel eens honger ‘s nachts. De term “middernachtsnack” bestaat tenslotte niet voor niets.

Middernachthapjes

Toch was Sarah een beetje verbaasd om deze vertoning van haar zoon te zien terwijl hij sliep. Ondanks het feit dat mama had besloten dat hij zo laat op de avond geen chips mocht, had dit kleine kind andere plannen. Misschien is één pakje chips niet te veel voor hem als hij zo aandringt!

Sympathie Frustraties

We hebben het er al over gehad hoe je je werk of schoolwerk in je slaap kunt gaan doen. Dat zorgt niet voor een erg rustgevende nacht.

Sympathie Frustraties

Anthony is muzikant maar zijn partner niet. We begrijpen dus waarom hij zo verbaasd was toen zijn partner begon te schreeuwen over de muziek. Blijkbaar luisterden de muzikanten ook niet naar hem.

Een onaangename verrassing

Als je een slaapkamer deelt met iemand, hoor je veel dingen die gebeuren in de slaap van je kamergenoot. Je kunt ze immers nog steeds horen kletsen aan de andere kant van de kamer.

Een onaangename verrassing

We kunnen ons niet voorstellen dat je wakker wordt en hoort dat je kamergenoot een hand in zijn bed heeft gevonden. Maar voordat het te bloederig werd, realiseerde deze OP zich dat zijn kamergenoot sliep en dat die vreemde hand in zijn bed zijn eigen hand was – hij was alleen gevoelloos.

Haal hem van me af!

.

Als je praat en beweegt in je slaap, kan dat verergerd worden door een nare droom of nachtmerrie. Bovendien wordt iedereen in de droom meegezogen.

Haal hem van me af!

Deze persoon droomde over een hond die niet zo zacht en donzig was. Het lukte hem zelfs om een vecht- of vluchtreactie op te wekken, maar de echte ontvanger was helemaal geen hond. Het lijkt erop dat hij dit niet snel zal vergeten.

Opkomen voor je vrouw

Er zijn dromen die je in een situatie brengen waarin je actie moet ondernemen. Het is ook niet altijd in je eigen belang.

Opkomen voor je vrouw

Dromend dat iemand respectloos met zijn vrouw omging, haalde deze man uit naar de dader. Het enige probleem is dat hij in het echt ook uithaalde en in zijn slaap zijn vrouw op haar neus sloeg. Dat zou op zijn zachtst gezegd ruw ontwaken zijn.

Vriendelijk vuur

Zoals we hebben gezien, zijn er momenten dat dromen je echt kunnen laten terugvechten en dat je iemand in het kruisvuur kunt raken.

Vriendelijk vuur

Het goede nieuws is dat deze persoon niemand anders heeft verwond. Helaas waren ze niet helemaal veilig in hun eentje. In plaats van een inbreker neer te halen die achter hun spullen aanzat in de droomwereld, bleef deze persoon achter met een gebroken teen als resultaat van hun heldhaftige inspanningen.

Gewoon een hoop willekeurige dingen

Als je veel beweegt of praat in je slaap, kun je misschien een paar trucjes leren om dit te voorkomen. Deze persoon merkte dat ze vreemdere dromen hadden in totale duisternis. Om dit te voorkomen, proberen ze een lamp aan te houden.

Gewoon een hoop willekeurige dingen

Als ze echter een rare droom hadden, waren ze niet alleen geneigd om te praten, maar ook om te bewegen. Je kamergenoot die dit midden in de nacht doet, zou je zeker laten schrikken, maar het klinkt niet alsof er nog andere vreemde gebeurtenissen plaatsvonden sinds de OP met het licht aan begon te slapen.

Hé, ik heb honger

We hebben het er al over gehad hoe hongerig je ‘s nachts kunt worden. Het is een tijd waarin je ontspannen bent en het is waarschijnlijk al een tijdje geleden sinds het avondeten, toch?

Hé, ik heb honger

Maar ja, wie raakt er nou niet opgewonden van een stapel heerlijk eten die voor zijn neus ligt te wachten? Deze persoon was zo opgewonden dat hij zijn toenmalige vriendin wakker moest maken om haar het spannende nieuws te vertellen.

Niet zomaar afval

We kennen allemaal de uitdrukking “het afval van de een is de schat van de ander”. Er zijn echter dingen die je beter helemaal niet kunt weggooien.

Niet zomaar afval

Er is bijvoorbeeld echt geen reden om iemand in een vuilnisbak te stoppen. We kunnen ons voorstellen waarom deze man zo boos was dat iemand hem in de prullenbak probeerde te stoppen! Niet verwant, maar het lijkt erop dat zijn accent een beetje verschoven is tijdens de vraag.

Niet het moment

Soms, als je gaat zitten om een film te kijken, voel je je zo op je gemak dat je al na een paar minuten wegdrijft.

Niet het moment

Deze OP viel niet echt in slaap tijdens een film. Eigenlijk sliep ze gewoon zoals ze normaal doet, toen haar partner haar nogal ruw wakker maakte om haar te vertellen dat ze de rest van de film moest kijken… die niet speelde.

Oké, Onbeschoft

Als je ‘s nachts slaapt, wil je waarschijnlijk de kans krijgen om de hele nacht door te slapen, tenzij er echt iets belangrijks gebeurt. Toen de vrouw van deze persoon hem wakker schudde, wist hij zeker dat er iets aan de hand moest zijn.

Oké, Onbeschoft

Wat bleek, ze was gewoon aan het controleren of hij wakker was zodat ze hem meteen weer knock-out kon slaan voordat ze zelf weer ging slapen. Dan vraag je je echt af waar je partner over droomt.

Ze op hun tenen houden

Als je een kamer deelt met iemand die praat in zijn slaap, zul je waarschijnlijk heel wat dingen horen die je je afvraagt.

Ze op hun tenen houden

Deze OP hield zijn vrouw ‘s nachts echt op haar tenen. Ze kan zelfs heel wat verhalen vertellen over de dingen die haar echtgenoot ‘s nachts zei en deed. Zo te zien waren het een aantal verschillende nachtelijke verhalen.

Elke nacht iets nieuws

Praten in je slaap is niet altijd eenrichtingsverkeer. Sommige mensen slagen erin om te beseffen dat er iemand anders aanwezig is en voeren volledige gesprekken.

Elke nacht iets nieuws

Amelia hier is gewend aan verschillende nachtelijke gesprekken met haar partner. De vragen zijn op zichzelf al hilarisch genoeg om iemand te laten giechelen. De Sean Connery-imitatie is er een die we graag willen horen.

Een beetje bedreigend

Veel mensen zeggen absolute onzin in hun slaap. Dat betekent echter niet dat als je hoort wat ze zeggen, je niet een paar vragen hebt.

Een beetje bedreigend

Waar droomde deze persoon bijvoorbeeld over en waarom had hij niet alle parachutes nodig? Je zou hopen dat als je voor iedereen in een vliegtuig een parachute hebt, dat ze allemaal gebruikt worden. Misschien is het gewoon extra en is er niet iemand buitengesloten.